Introductie

Een Warm Welkom.
Beste leden!
Met de start van het nieuwe jaar begint voor ons ook de start op Golfclub de Hoge Kleij. Wij, Bas, Sjors en team, hebben er enorm zin in om u snel weer te mogen ontvangen in het restaurant.

 

De Plannen

Wij zijn van plan u te verwelkomen met mooie gerechten, lekkere wijnen met een nieuw menu en daarbuiten veel wisselende “specials”, verrassende koffies en evenementen.

Een horeca website met webshop en nieuwbrief is bijna online. Houd vooral het nieuws van de Club in de gaten. Op de homepage kunt u vast een glimp van de nieuwe menukaart zien.

Schrijf u nu in op de nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte kunnen houden over de menukaart, evenementen, leuke artikelen in de webshop, specials
en veel meer!

Ondertussen staan we met koffie, thee of warme chocomel of een versgebakken saucijzenbroodje voor u klaar op het terras. Om het met deze temperaturen toch iets aangenamer te maken, kunt u die drankjes rondom de vuurkorf opdrinken.

Naast onze activiteiten op Golfclub Almeerderhout hebben we de kans op Golfclub De Hoge Kleij met beide handen aangepakt om er samen met jullie wat moois van te maken! Heel graag tot snel!

Culinaire groet,
Sjors & Bas

Ons verhaal

Hoe Het Begon

Wie zijn wij? Wij zijn Bas Mosmans en Sjors Lans. Bas heeft onder andere gewerkt bij De Witte Holevoet in Scherpenzeel, restaurant Carberry’s in Zeist en Het Lieve Vrouwtje in Amersfoort.

Sjors heeft onder andere ervaring opgedaan in Het Spiehuis in Soest, restaurant Kerckebosch in Zeist en de Stadskamer in Vathorst.

Samen hebben we ruim 8 jaar, tot afgelopen november 2021, de horeca op Sociëteit Amicitia verzorgd. In 2019 zijn we samen begonnen als pachter op Golfclub Almeerderhout. Per 1 januari 2022 doen we dat eveneens op Golfclub de Hoge Kleij.

Bas Mosmans & Sjors Lans

Foto: Bas Mosmans en Sjors Lans

Mosmans & Lans logo

Wat We Bieden

Dagelijks Verse Menus

Verse Ingrediënten

Smakelijke Gerechten

Creatieve Chefs

Authentieke Cuisine

Heerlijke Koffie

Openingstijden

MA – VR
08:30 – 17:00 uur

ZAT
08:30 – 17:00 uur

ZON
08:30 – 17:00 uur

Laat Ons Wat Horen

Schroom niet. Laat het ons weten als u een vraag heeft!

Onze Nieuwsbrief

We informeren u graag over onze nieuwe kaart, het restaurant en culinaire ontwikkelingen.